Кадър БТВ Интересна прогноза направи Антон Кутев.Министър Кирил Петров е един

...
Кадър БТВ Интересна прогноза направи Антон Кутев.Министър Кирил Петров е един
Коментари Харесай

Кутев: Цялата държава се усмърдя. Кирил Петков може да изкара повече гласове от всяка партия

Кадър БТВ 

Интересна прогноза направи Антон Кутев.

Министър Кирил Петров е един от дребното лъчи, които желаят да свършат работата. Той има и страховит рейтинг. И ти в този момент решаваш да сринеш имиджа на Радев или Кирил Петков, още не мога да преценява. И ти се опитваш да го вкараш в калта, където си ти сега. Е това не мога да го схвана. Ако махнат Кирил Петков, те ще го създадат знаме. Той ще изкара повече гласове от всяка политическа партия. Това сподели по БНР представителят на служебния кабинет Антон Кутев, съобщи Фрог.

С цялата тази завист къде си мислят, че ще стигнат?! До такава степен се усмърдя цялата тази страна, че хората ще влязат по кабинетите и ще ви изхвърлят от там.

Нищо комплицирано няма в това да се извадят тези записи /бел. ред. за полицейското принуждение под колоните на НС/. Това разрешава жителите на една и съща къща да се сменят. Не сме измислили по-хубаво от това. не сме показали подвиг, като сме извъдили тези фрагменти. Заради

Някои схващат политическата битка като непрекъснат конфликт. Важно е, че ние вършим много работа и това среща опозиция. Не е инцидентно по какъв начин една дезинформация потегля и по-късно тя се обръща в митинги. Не зная какво печелят ресторантьорите от тези митинги?

 Заразата нараства и може да стане трагично. Умираха стотици хора дневно. От едната страна стоят тези жертви. От другата страна стои бизнесът. Не може да се каже, че ние ще махнем проекта – той споделя, че ние би трябвало да реагираме като общество против пандемията.

Бюджетът постоянно е бил вододел за политическите партии. Това не е неприятно, само че ние се намираме в тежка обстановка. В международен проект нещата вървят към усложняване на казуса. Това несъмнено ще докара до икономическа рецесия. Вътрешните разместения са направени за бюджета и са завършили. От октомври няма да има заплащания. Кризите ни чакат. Ние имаме добра събираемост. Има 2 милиарда повече в бюджета. Абсурдът е, че парите ги има, само че нямаме право да ги използваме без актуализация на бюджета.

 

Ни сме още една седмица. След това ще има друго служебно държавно управление. То ще се стреми в същата степен да работи. Гордея се с това, че организирахме изборите доста добре. Ще довършим нашата си работа до дъно. Почти не се колебая, че служебно държавно управление ще има.

Не зная доколко ще се стигне до оскотяване на хората във връзка с политическите елити. Хората желаят естествен живот, да си покрият разноските, да си вършат проекти. И най-после ние да ги вкараме във въртоп на рецесии, тъй като някакви политически елити не са разбрали.  Това води до анархизъм. Защото хората стартират да се питат: „ А за какво ни е всичко това? “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР